Αγνά Βότανα-Νοστιμόλαδα-Βοτανόλαδα-Θεραπευτικά Έλαια-Βάμματα-Καλλυντικές Κρέμες-Κηραλοιφές-Ανθόνερα-Σαμπουάν-Σαπούνια-Φυσικά Καθαριστικά-Αιθέρια Έλαια

Στον κήπο του χωριού μας και σε δύο μικρά χωραφάκια, καλλιεργούμε εντελώς φυσικά μερικά βότανα. Κάποια άλλα, που δεν καλλιεργούνται, τα συλλέγουμε από επιλεγμένες περιοχές μηδενικής ρύπανσης, με μεγάλη προσοχή ώστε να διασφαλιστεί η αναπαραγωγή τους. Ο κόσμος των βοτάνων είναι απέραντος και ανεξερεύνητος σε μεγάλο βαθμό και προσπαθούμε να τον προσεγγίσουμε με όσο το δυνατόν περισσότερα εφόδια. Πειραματιζόμαστε, ερευνούμε, μελετάμε και συλλέγουμε πληροφορίες από το διαδίκτυο, από τις επαφές μας με εξειδικευμένους γεωπόνους και έμπειρους καλλιεργητές, από επιστημονικές μελέτες και από παραδοσιακές συνταγές. Με τα βότανα μας και το βιολογικό extra παρθένο ελαιόλαδο παραγωγής μας (http://elaioladokritiko.blogspot.com), φτιάχνουμε με φυσικό και χειροποίητο τρόπο τα προϊόντα μας. Μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας και τις γνώσεις μας με όλους, ώστε ο καθένας και η καθεμιά να μπορέσουν να γνωρίσουν τον θαυμαστό κόσμο των βοτάνων.

Πληροφορίες: infobotanokipos+gmail.com, όπου +, @

Παρασκευή, 24 Μαΐου 2013

Γιορτή στην Ν. Αγαθούπολη Πιερίας

Την Κυριακή 26-3-13 στο Παρατηρητήριο της Νέας Αγαθούπολης Πιερίας θα γίνει μία γιορτή με
προϊόντα τοπικών οικοκαλλιεργητών και οικοτεχνίας, εργαστήρια, παρατήρηση πουλιών, βόλτες με ποδήλατα. Επίσης θα είναι η "Δράση για την Άγρια Ζωή", που θα απελευθερώσει ζωάκια που έχει περιθάλψει, τα οποία έχουν γίνει καλά και είναι έτοιμα να πάρουν το δρόμο για την ελευθερία.
Περισσότερα:
Φορέας Διαχείρισης Δέλτα Αξιού - Λουδία - Αλιάκμονα
τηλ. 2310 794811

Δεν υπάρχουν σχόλια: