Κόβουμε μερικά βλαστάρια με φρέσκα φύλλα δυόσμου από την γλάστρα μας ή από τον μπαξέ μας (όχι από τον πολυψεκασμένο της λαϊκής), τα καλοπλένουμε και αφού τα «σπάσουμε» λιγάκι τα ρίχνουμε σε γυάλινη κανάτα (ή μπουκάλι) γεμάτη με νερό. Τα σπασμένα φύλλα του δυόσμου αποθέτουν γρήγορα το άρωμα, την φρεσκάδα και την νοστιμιά τους. Επιπλέον στύβουμε μερικές σταγόνες λεμόνι και την βάζουμε στο ψυγείο. Μόλις κρυώσει πίνουμε, ξεδιψάμε και απολαμβάνουμε. ¨Ένα απλό, φυσικό, υγιεινό και νόστιμο δροσιστικό!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου