Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

Γαρίδες με Λουΐζα

Ένα άλλο βότανο που με αιφνιδίασε ευχάριστα στην γεύση είναι η Λουΐζα. Κυρίως σε θαλασσινά: όστρακα, γαρίδες , καραβίδες κ.λ.π. Μαρινάρουμε τις γαρίδες σε λάδι ,αλάτι και φύλλα Λουΐζας. Τις αφήνουμε τουλάχιστον 1 ώρα, αλευρώνουμε και τηγανίζουμε. Δοκιμάστε τα αλευρωμένα και τηγανισμένα φύλλα Λουΐζας, τραγανά και πεντανόστιμα! Τολμήστε πειραματισμούς και με βότανα τις αρεσκείας σας. Είμαι σίγουρη ότι το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει ευχάριστα!......... και μην ξεχάσετε να με ενημερώσετε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου