Αγνά Βότανα-Νοστιμόλαδα-Βοτανόλαδα-Θεραπευτικά Έλαια-Βάμματα-Καλλυντικές Κρέμες-Κηραλοιφές-Ανθόνερα-Σαμπουάν-Σαπούνια-Φυσικά Καθαριστικά-Αιθέρια Έλαια

Στον κήπο του χωριού μας και σε δύο μικρά χωραφάκια, καλλιεργούμε εντελώς φυσικά μερικά βότανα. Κάποια άλλα, που δεν καλλιεργούνται, τα συλλέγουμε από επιλεγμένες περιοχές μηδενικής ρύπανσης, με μεγάλη προσοχή ώστε να διασφαλιστεί η αναπαραγωγή τους. Ο κόσμος των βοτάνων είναι απέραντος και ανεξερεύνητος σε μεγάλο βαθμό και προσπαθούμε να τον προσεγγίσουμε με όσο το δυνατόν περισσότερα εφόδια. Πειραματιζόμαστε, ερευνούμε, μελετάμε και συλλέγουμε πληροφορίες από το διαδίκτυο, από τις επαφές μας με εξειδικευμένους γεωπόνους και έμπειρους καλλιεργητές, από επιστημονικές μελέτες και από παραδοσιακές συνταγές. Με τα βότανα μας και το βιολογικό extra παρθένο ελαιόλαδο παραγωγής μας (http://elaioladokritiko.blogspot.com), φτιάχνουμε με φυσικό και χειροποίητο τρόπο τα προϊόντα μας. Μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας και τις γνώσεις μας με όλους, ώστε ο καθένας και η καθεμιά να μπορέσουν να γνωρίσουν τον θαυμαστό κόσμο των βοτάνων.

Πληροφορίες: infobotanokipos+gmail.com, όπου +, @

Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου 2011

Λάδι για μυϊκούς πόνους

Ειδικό λάδι για μυϊκούς πόνους, στραμπουλήγματα, πιασίματα, τραβήγματα, νευραλγίες, κρυώματα. Δρα ως μυοχαλαρωτικό και ανακουφίζει από τους πόνους των αρθρώσεων. Απλώνετε λίγο λάδι τοπικά και κάνετε ελαφρύ μασάζ για μερικά λεπτά. Περιέχει άγριο θυμάρι, άλλα ειδικά βότανα, αμυγδαλέλαιο και βοτανόλαδα από βιολογικό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο. Συσκευασία σε σκούρο φαρμακευτικό μπουκαλάκι των 100ml. Διατηρείται σε σκιερό και δροσερό μέρος και παραμένει αναλλοίωτο για τουλάχιστον 1,5 χρόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: